torsdag 28. oktober 2010

November krever kos.

Det har vært en fin og travel uke. November byr på morgenglatte veier og mørke kvelder. På vei til jobb mandag møtte jeg en som hadde vært skikkelig på glattisen! Kollisjonsputene hadde løst seg ut, han var nokså blek. Jeg ble stående en time i kjole,støvletter og refleksvest og  dirigere trafikk. Om kvelden ringte det på døra og moren til den ferske sjåføren kom med kjempehyggelig takk og kort fra sjåføren. 
Hvite lys er favoritten, til brunt er det kjempelekkert.


Gammeldags linløper gir kosestemning på frokostbordet.November er litt guffen i fargene, derfor synes jeg at det er litt lov å snope småting. En ny løper på kjøkkenbordet, ja, det må man unne seg:-)Strengt tatt burde de ligge i skapet med sengtøy, men det var fullt....


Vi har unnet oss 10 dager i solfyllte Spania denne måneden også...dvs. det var ikke veldig solfyllt hele tiden, derfor var det tid til litt shopping på Zara Home. Jeg er begeistret for lukteposer, det hadde de flere av....og nå er det fullt i skapene :-)

En vanskelig dille

Det er ikke lett når man faller pladask for luksus skjorter som bare selges i Spania (3 butikker) og lages i Toronto. Credo heter merket. Lages av fantasisk Italiensk stoff. ....og jeg elsker den jeg har fått tak i <3 De fores med mønstret stoff på armer og krage.