søndag 6. februar 2011

Litt vårtegn på en søndag

Vårtegnene er ikke veldig fremtredende ute enda. Til min forskrekkelse ser jeg på langtidsvarselet at det i starten på neste uke er meldt -8!?! ...Jammen.... våren da?? Ok, da måtte Karin handle inn litt vår i heimen....for små kontanter selvsagt ...for vi sparer jo til Købentur i mars :-)


Friske blomster er en sikker vinner. Det ble Liljer på Rema 1000 til en rimelig penge, kjempefine:-)


Endelig fant jeg blomster som passet Georg Jensen vasen.  Roser ble nemlig ikke bra. Ved å bytte ut løperen med en vårfrisk og grønn løper i skapet, ble det straks litt vårlig i stua.


Det er fraflyttingstider på øya....det smitter...og jeg har ønske om å flytte inn til byen igjen. ....( vi bor 30 min utenfor) Jentene er enige med meg....men Husbonden...nei han striker med alt han har!  Heldigvis elsker jeg huset mitt.....og kanskje var det behovet for å minne meg om at vi faktisk har et hyggelig hjem som fikk meg til å kjøpe Home skilt på veien "home" på fredag :-) Det fikk plass på badet.

Kjøpte også "fake" vårblomster til badet med meg hjem. Syntes i grunnen de var koselige. ( mangler selvsagt lilla såpe og håndkle :-) )


Har jeg forresten  blogget skittentøykurven på badet?  Den er jeg rett og slett kjempeglad i! ( Ja så enkle kan vi damer være :-) )


Ellers er søndagen preget av vår rengjøring på soverommet. Blogger vi slikt ??? ;-)


Lufting av puter.......


...og sengtøy...... :-)

Ha en flott søndag alle!!