søndag 20. mars 2011

Hvordan holde en champagnelunsj? Hjelp meg!

Denne skal snart bli min! En champagnekjøler. Jeg blir 40 år i mai , og denne gangen skal jeg feire bursdagen min...har ikke vært flink til det. Det blir alltid til at....nja vi kunne vært ute, men tenk om det regner , har jeg tid til å lage mat... Men nå: Jeg har laget invitasjonene og det til "Champagnelunsj i hagen". De beste vennene med barn en lørdag kl 1400. Klart det blir fint vær , mange folk, hvit duk og god mat! :-) Litt fiolin og fløytemusikk har jeg fått til, det blir vel romantisk på en varm dag i hagen ( ! hjelp! )
 Det er innstillingen nå :-) Men....hva serverer man bortsett fra jordbær og champagne. 
Hva ville du ha lyst til å få?  Tips tas imot!!

God søndag!

Enda en herlig søndag!


Tidlig opp i dag, selv på en søndag. Mannen er i statene en uke, den ene datteren hadde arbeidshelg på sykehuset...og da må mor tidlig opp for å kjøre- kl 0710. Greengate koppen ble fyllt med kaffe......


....og brunt herlig sukker fra Chocco Bocco....ikke helt lov kanskje.....Snopedagen var jo i går...Tilbake fra kjøring kl 0800 var jeg full av energi. ( brunt sukker?) Satte i gang med verdens beste "hva -de-nå-heter" som jeg fant på Passion For Baking. Man starter med å karamellisere hvitløk. Allerede der sliter jeg med å ikke spise opp ingrediensene.

I hvitløkene brukte jeg dyr og fin balsamico. Forresten en super gaveide dersom du går forbi en Oliviers butikk. Dette var en julegave vi fikk, kan ikke tenke meg bedre gaver enn dette!Nydelig fyll inni herlighetene. Tomater, fetaost og basilikum. Mitt råd er at du tilsetter vel så mye tomater ( de minste du finner)  og feta ost som det står- kan ikke bli nok :-)

Slik ble de. Jeg laget de som om jeg baker kanelboller- rektangel som fylles osv. Bildet er ikke så godt i fargene, jeg lover derimot at de smakte fortreffelig! Disse skal jeg fryse til torsdag. Da er det forening og jeg trenger god , rask og lettlaget mat.


Søndager betyr slappe av på sofaen så mye som mulig i tillegg til å ha det hyggelig. Sofaen står for tur nå. :-)

Min andre datter var superflink til å rydde hus i går, huset kan rett og slett bare brukes og nytes!

God søndag!