onsdag 21. juli 2010

Jeg elsker sommer- med eller uten sol!


En hyggelig kommentar fra Elizabeth gav meg lysten til å blogge igjen <3. Etter en kikk på hennes nyyydelige utemøbler, fikk jeg lyst til å blogge mine egne. Det handler jo tross alt om uteliv i disse dager. De gamle putene som engang var i stua, nå nedgradert til kjellerstua, fikk nytt liv i utesalongen, de sklir rett inn i fullkommen match med hagen min :-)

En tur på et lokalt galleri serverte meg disse nydelige "taklyktene" til paviljongen. Valgets kvaler ble: hvor mange kan jeg kjøpe? Hvilke farger? Det ble to denne uken og to neste uke tenker jeg.... Blir liksom litt mer tilgivelig å kjøpe da :-)
Åpne en avis, facebook, twitter....og endel blogger....alle klager på været. Jammen...de fleste av oss har vokst opp og kjenner godt til norsk sommer- hva er nytt? Å legge livet opp etter fint vær synes nytteløst. Jeg for min del synes sommeren har vært TOPP! Milde temperaturer, lite vanningsarbeid, jeg er faktisk blitt brun, jeg har badet, av 7 dager på hytta spiste vi 0 måltider inne, jordbærplukking. Jeg er iallefall heldig, og      jeg har koooost meg.

Ups, plastikk"dingsen" kunne man jo tatt av før fotografring...


Sommersnop Slurp! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar