søndag 22. august 2010

Herregård ble min!

For en stund siden blogget jeg min nød over Herregårdsputer som måtte bli mine, men ingen leverandør i Stavanger fantes. Gleden var stor da " Huset på Landet" (på Malmheim av alle ting)  forhandlet herlighetene. Enda større ble gleden da en hyggelig bekjent tilbød seg å kjøpe dem for meg fordi hun allikevel skulle den 5 mil lange veien! ( fra vårt hus iallefall)  Snakk om flaks, heldige meg! Jeg er en trofast Gant og Lexington tilhenger, men synes ærlig talt at Herregårdsputene kan måle seg med begge gigantene....og prisen er halvparten av hva de skal ha. Herregårdsputene matcher stjerneputen min fra Gant pefekt :-)


Jeg var noe bekymret for de beige stolene da "Huset på Landet" beskrev putene som grå....men lykken stod meg bi enda en gang...putene var varm grå...neste beige :-):-) :-)


Så nå kan høsten rett og slett ( snart!!) komme. Putene er på plass og kubbelysene er kjøpt inn. I ´m ready for some dark nights. ( utenfor selvsagt )

4 kommentarer:

 1. Så bra du fikk tak i putene, de passet supert til stolene dine!

  SvarSlett
 2. Takk, jeg er VELDIG fornøyd, og så er de stapp fulle av dun, ikke tynne pingler :-)

  Karin

  SvarSlett
 3. Tusen, tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen. Den satt jeg ekstra pris på i dag;o) Skjønner hva du mener...og flaks at jeg også kom over din. Lekre puter....som oser av god kvalitet. Takk for titten, hit kommer jeg gjerne innom igjen. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. SÅ lekkert!!! -gleder meg til å se og prøvesitte disse putene live :-)

  SvarSlett