søndag 29. august 2010

Litt jobb , litt kos, mest nyt-herlig søndag!Det beste med søndager er jo at det er en hel fridag til disposisjon der man i tillegg har fått tatt seg inn litt på lørdagen etter ukas innsats. Jeg er iallefall både nøye på og flink til å innlede helgen med mye hvile. Søndagen i dag våknet kl 0730,  men det gjør ikke så mye....:-)


Jeg gikk rett på egg og bacon til meg og husbonden og frokostmuffins på sengekanten til ungdommen. Det setter de pris på!! ( mor er snill av og til som de rimet så fint da de var små....) Hardt for stakkars tenåringer å gå på skole i ukene og ta seg godt ut om helgekveldene :-)


Deretter var det kaffelatte og plommespising i hagen. Luksus!!!! Det er lett å glemme landlivets goder mellom manglende bussruter og "lang" vei til jobb, jeg tror vi er flinke til å nyte det og minne hverandre på luksusen vi har valgt :-)


Har man hund, må man på tur, og i dag var det en av de bedre opplevelsene. Bølgeskvulp, båthavn, lukt av tang, bjørnebær i mengdevis. Tenk at vi får bo her!
Vi ( ....eller...det er vel strengt tatt jeg som har størst interesse der)  plukket fine høst/ sensommerbuketter til badene :-) Jeg liker friske blomster på badet og ofte finnes de ute, trenger ikke kjøpeblomster alltid :-)

Ny kaffe i hagen og bretting av tørr klesvask på plenen. ( kjekkere enn å brette inne) Solen har virkelig plukket ut Stavanger som sitt weekendbesøk denne helgen.


Mannen hadde mye energi denne helgen og gikk i gang med ny bark på bedene- en fin måte å få hagen til å se nystylet ut på :-)


Stemorene er byttet ut med pelargonia. Mannen er nemlig opptatt av at krukkene må være fulle helt til oktober.  Det blir pealgonia fra mai til oktober neste år tror jeg:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar