lørdag 18. september 2010

Du skal ikke lyge/ du skal ikke blogge?

En del av  interiørbloggerne får så hatten passer for altfor "perfekte" innlegg. Blogger av interiør uten en eneste hybelkanin, stuer uten aviser,  blogger som er for positive. Er jeg en blogger som lyger? Blogger jeg for positivt ,  urealistisk  og perfekt? Nei. Alle har "høst"dager uten energi. Men hvem gidder å lese om det?

 Den siste tiden har vært travel og i dag er jeg fullstendig uten energi. Det går i sofatjeneste, radiolytting og knekkebrødbaking i dag....mest det første. Skal jeg blogge da? Hva skal jeg blogge? Av prinsipp blogger jeg ikke sutring. Verden er full av de, trenger ikke gå på nett for å finne det. Hele bloggpoenget er vel borte med daglig sutring og bilder av rot.... for ja, vi har rot.... Blogging skal jo være litt terapi. Man blogger hverdager, og litt av hverdagen handler om slit, men det handler også om hvordan man rehabiliterer seg ut av slitet.  Derfor blogger jeg positivt på en særdeles sliten lørdag, for mandag skal denne damen nemlig igjen strutte av energi :-)
Hva gjør man så med slitne høstdager? Jeg tror jeg er god på å forsøke å reparere slike dager litt. Som basis gjelder: tvinge seg selv til å stenge all jobb ute. Deretter:  En god frokost, uten at det tar lang tid er tingen. For oss balsamicofrelste er det lett :-)


Etter en solid frokosthvil på sofaen er det tid for å stå på beina. Hjemmelagde knekkebrød baker seg litt selv, er enkelt, utrolig godt og lager helgelukt i huset. Det ble knekkebrød...med tranebær denne gang, sikkert sunt og til stor glede for ungdommen som står opp kl 1300 :-)Ny runde på sofaen<3  Duppe litt. Stå opp for å snu glasset med plommer fra hagen som skal blir verdens beste likør til jul. 


...men det blir sofadag i dag, iallefall til huset fylles av familiemedlemmene ved kveldstid. Under pleddet, med favorittraggsokkene, litt surfing på nett, mye radio, litt bok og flere dupper. Og i morgen....er det enda en fridag!  Go`lørdag!

2 kommentarer:

 1. Takk for gulrot tips :)

  Og ja, selvsagt liker vi å lese blogger som
  fokuserer på det positive og som inspirerer! :)

  Jeg ser du har tvillinger du også, artig :)

  Ønsker deg en kjempe fin dag!

  SvarSlett
 2. HEi du! ;)
  HAr du lastet ned Picasa 3.8? For da kan jeg forklare deg collage ;)
  Gi meg beskjed, så kommer det en forklaring fra meg ;)

  Klem

  SvarSlett