søndag 5. september 2010

Helgerent gir dyre fantasier

Det er ikke bare bare å gjøre rent og rydde i huset. Hver helg når jeg rydder ser jeg for meg hva som hadde passet bedre av møbler, sengtøy osv. Derfor er ønskelista ganske lang når søndagskelden kommer og jeg har gått slalom mellom vaskebøtte, kjøkkenskap og støvsuger i en hel helg.

Mine nøttekaker skriker etter en Riviera Maison etasjeboks
Helgen starter med planlegging av kos og rekreasjon. Maten kommer ganske fort inn i det bildet, og ikke lenge etter drømmer jeg om kjeksbokser fra RM.


Helg hos Karin...kanskje en gang?

Kaffe til kaffemaskinen er alltid på plass. Det sørger husbonden for. Han er heller dårlig på kvalitetskaffekopper....nei, der må han ha hjelp til planlegging gitt.


Kjære mor, jeg  er hos  Irene og kommer hjem klokken ti
Ikke før har helgen stundet til før ungdommen planlegger vennesammenkomster. Og mobilen....ligger ofte igjen hjemme. Hvor er de??  Hva med denne tøffe tavla i entreen, her kunne jo alle skrive korte og hyggelige beskjeder om hva vi foretar oss. :-)

Velkommen til mitt hjem

I 5 år har jeg planlagt ny dørmatte....men det blir liksom aldri. "Legg i handlekurv" knappen på RM webshop nærmer seg stadig.

Takk for at du tok meg opp fra gulvet
Som nevnt er helg kompatibelt med rydding. Husbonden vet ikke hvor nær han er å få en slik stol på soverommet ;-)

Men nå venter mandag.....en fin en tror jeg det blir :-)

4 kommentarer:

 1. Hei Karin ! Kjempekoselig blogg du har .Finner alltid noe av interesse inne hos deg . Nå falt jeg helt for de kaffekoppene du har ...hvor får jeg kjøpt sånne mon tro ? Ønsker deg fortsatt en hyggelig ettermiddag ! :)

  SvarSlett
 2. Må være noe feil med klokken , får her er det i alle fall ettermiddag , men når man ser på kommentaren min , så er jo klokken noe helt annet enn ettermiddag ....

  SvarSlett
 3. Ja, klokken må fikses. Huff ser ut som om vi blogger midt på natten :-)

  Kaffekoppene finner du på denne webshopen:
  http://www.rivieramaisonwebshop.nl/index.cfm?/artikelenperruimte_EN&artcat=CU-categorie-D3D3E407-1F29-0BD1-72C42763D9A603A4

  Lykke til!!! :-)

  SvarSlett
 4. Hjerteleg takk for hjelpen ...koppene er bestillt ...pluss litt til ! :))

  SvarSlett