torsdag 3. mars 2011

Husbonden kapitulerer

Jeg har bannlyst furutrappen vår siden vi flyttet inn i huset. Jeg er fornøyd med alt, bortsett fra den. Den skjemmer rett og slett ut min ellers fine entre. Like sikkert som jeg skyr trappen....skyr husbonden arbeidet med å male den hvit. Men.....det er håp, og han har selv kommet på tanken. Da han satt på sykkelen på treningssenteret var det visst nok kun interiørblader ledige....så da leste han det mens han trente...og voila....like dyrt som å gi meg et interiørblad !! He he he. Lykken!!

Blir den slik?
Da kan jeg begynne å se for meg en hvit herlighet fra kjeller til loft. Malingen er rett nok langt fra innkjøpt...og "vi" må nok tenke nlye over saken....men det kommer. :-)

4 kommentarer:

 1. Vi fikk huset vårt levert med lakkert furutrapp, og den var STYGG!!!!!!!Furutrapp er S T Y G T!!!! Jeg gikk til innkjøp av heftgrunn og 0502Y Hvit panelmaling fra Jotun, begge deler vannbasert. Det gikk så greit å male, tørket fort og luktet ikke. I trinnene har vi lagt halvmåner av naturfarget sisalteppe som har en brett i forkant av trinnet. Disse bestillte vi hos malerbutikken. Alt blei bare kjempefint.... Lykke til med prosjektet, men det var jo litt mye jobb fra kjeller til loft. Hytta er også levert med furutrapp, men har ikke orket begynne på den enda.

  SvarSlett
 2. jeg tror det blir veldi bra, vi har malt våre, i nesten hvert hus vi har tatt over ;)

  SvarSlett
 3. Det er nå åtte år siden jeg malte trappen med den vannbaserte malingen og den holder seg fortsatt fin, men vi trår jo på teppet i trinnene. Håndrekken blei litt slitt, så for et par år siden malte jeg den et strøk. Vi er godt fornøyd, men oljemaling vil jo også fungere godt. Vår maling er halvblank.

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg kjøpte hvit gulvmaling hos Flugger. Det anbefales både med tanke på slitasje, da den er mer egnet. Husk på at med høyere glans, jo glattere blir trinnene...

  SvarSlett