søndag 17. juli 2011

Små, viktige matgleder på glass.


På late feriedager der solen har en pause, er det superkjekt å fylle opp noen glass med godsaker til kvelder der vi har lyst på noe godt. ( dvs så og si hver kveld)  I dag var en slik solpausedag. Jeg satte i gang med chillimarmelade etter oppskrift fra en bekjent. Supergodt!!! Passer til wok, grill, piffe opp en tam saus....eller rett og slett på en rugbrødskive med brie- det ble min treat i kveld :-)

Oppskrift- værsågod: 

Rens 5 chilli og 1 paprika fri for hinner og frø. Mos i foodprocesor. Hell mosen i en gryte sammen med 1. 25 dl eplecidereddik og 340 gram sukker. Kok i 10 minutter og hell på små varme glass.


Jeg laget 3 små "tomatpureglass"....så kan jeg gi bort ett. :-)

1 kommentar:

  1. hiv o hoi ! jeg elsker chilli.. kan ha det på alt.. til og med brunosten : ))

    så alvor ! ikke gå som jeg.. merker du at det blir for mye.. skift lege.. min var dessverre pillenarkoman.. jeg visste det ikke.. han gav seg blanke i pasientene.. jeg holdt på å forblø.. kun hun siste som tok det alvorlig.. men da hadde det roet seg litt.. jeg gikk i over 5 år med 3 uker "på og en fri" klarte ikke jobbe.. klarte ikke fungere på et vettig vis.. og et skal ikke være slik.. bare jeg som ikke klarte å si fra.. det gjør jeg nå..

    lykke til !!! trøsteklæm fra mæ ; )

    SvarSlett